Formació i ocupació

Formació i ocupació

Tens entre 16 i 29 anys i cerques feina?

Volem guiar-te i acompanyar-te cap al món laboral amb la nostra oferta formativa per a beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. El Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) de les cambres de comerç t'ofereix un itinerari formatiu individualitzat, preparat per a tu, amb l'objectiu d'aconseguir la teva inserció en el mercat de treball o l'autoocupació. Partim del teu grau de capacitació i milloram la teva qualificació tenint en compte les demandes de les empreses.

Si t'interessa formar-te i entrar al mercat laboral amb nosaltres, aquests són els passos que has de seguir:

1.     Demana cita a la Cambra de Comerç de Mallorca al telèfon 971 71 01 88 (ext. 2236 i ext. 2423) o escriu-nos un correu electrònic a pice@cambramallorca.com. Et donarem d'alta al programa PICE i, si encara no hi ets, t'inscriurem al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

2.     Un pic inscrit, t'atendrà individualment una orientadora laboral, que t'ajudarà a desenvolupar el perfil professional i t’oferirà diferents accions per accedir a un lloc de treball.

3.     Ara ja podràs accedir a un dels nostres cursos de formació!
Són cursos gratuïts per a l'alumne. Consten d'una formació troncal, que s'inicia mensualment, per desenvolupar les habilitats socials i ocupabilitat, les competències digitals i el nivell d'anglès. Un cop realitzada la formació troncal podràs accedir a la formació específica, que et prepara per a un lloc de treball.

4.     El pla de capacitació també contempla mesures d'acostament a les empreses: visites a centres de treball i possibilitat de contractació.

Completa aquest formulari i rebràs a la teva adreça electrònica les formacions que organitzam en el marc de la Garantia Juvenil.

El programa PICE està subvencionat pel Fons Social Europeu (FSE), el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) i el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social.

Persona de contacte:
Carme Marí
Departament de Formació
pice@cambramallorca.com
971 71 01 88 (ext. 2236)

Contacta amb nosaltres

AdreçaCarrer de l'Estudi General, 7
07001 Palma (MALLORCA)
Illes Balears

Crida’ns[+34] 971 71 01 88


Emailinfo@cambramallorca.com