Competitivitat

Competitivitat

Bons Illes Balears

Més d'un milió d'euros en bons de descompte per dinamitzar el comerç de proximitat

Els comerços poden adherir-se a la campanya entre el 19 d'agost i el 18 de septembre. 

Suma't
BonsIllesBalears2022

Què és la campanya #BonsIllesBalears?

La campanya #BonsIllesBalears és una iniciativa de la Direcció General de Comerç del Govern dels Illes Balears que té com a objectiu estimular la demanda i dinamitzar l'activitat del comerç local. Per això, posa en circulació 1.1000.160€ en bons descompte.

Els bons tenen un valor de 15 euros cadascun i són canviables per les persones majors de 16 anys entre el 4 d'octubre i el 31 de desembre en els establiments adherits a la campanya.

Estalvi de fins a 60 euros en les compres

Els usuaris podran gaudir d'un màxim de 4 bons, que es podran acumular en una única compra o usar en diverses compres, en un o més establiments. No s'emeten bons físics, sinó que es tracta de descomptes gestionats pels propis comerços adherits al programa. D'aquesta manera, els clients no han de descarregar cap document previ al seu bescanvi.

Els descomptes s'aplicaran per cada 30 euros gastats en els comerços. Així, per exemple, si el preu d'unes sabates és de 80 euros, el client pagarà 50 euros i el comerç li aplicarà dos bons.


Com es canvien els bons?

En el moment de pagar la compra en un comerç adherit al programa #bonsillesbalears se sol·licitarà al client el seu DNI (o document equivalent) per verificar si compleix els requisits i si disposa de saldo (cada ciutadà major de 16 anys pot canviar un màxim de 4 bons, és a dir, obtenir 60 euros en descomptes).

El comerç serà el responsable de fotografiar el tiquet de compra i pujar-lo a la plataforma web. Una vegada validat aquest tiquet pels gestors de la plataforma, el comerç cobrarà mitjançant transferència bancària el valor dels bons aplicats (es realitzaran pagaments quinzenals amb la suma dels bons canviats i validats aquesta quinzena).

Comerços: com participar a la campanya

Actualització: El periode d'adhesió dels comerços ja ha finalitzat. 

Poden adherir-se al programa #BonsIllesBalears les empreses del sector del comerç minorista que compleixin els següents requisits:

  • Menys de 50 treballadors.
  • Volum de negocis anual inferior als 10 milions d'euros.
  • Raó social a les Illes Balears.
  • Estar al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social, Hisenda i ATIB.
  • Exercir alguna de les activitats incloses en els epígrafs de l'IAE detallats en l'annex 2 de la resolució

Consulta AQUÍ les bases completes de la convocatòria del programa d'estímul del sector comercial de les Illes Balears 2022.

La campanya d'adhesió dels comerços es realitzarà del 19 d'agost al 18 de setembre de 2022 a través de la web www.bonsillesbalears.com .Una vegada acabat el període d'adhesió, es realitzarà el repartiment dels 73.344 bons disponibles de manera equitativa entre tots els comerços adherits.

Per a adherir-se a la campanya, el comerç tan sols ha d'emplenar el formulari d'adhesió a la web www.bonsillesbalears.com i adjuntar una fotografia del seu establiment.

La Cambra de Comerç organitza webinars amb tota la informació sobre la campanya #BonsIllesBalears en els quals es resoldran els dubtes que plantegin els comerciants. Enregistrament de la sessió informativa del 24 d'agost:

Suma't