Ajudes

Ajudes

Pyme Digital

Seu electrònica
Logo Pyme Digital 24

Treu partit a les noves tecnologies

TICCámaras és un programa que té com a objectiu impulsar la incorporació sistemàtica de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) a l'activitat habitual de les pimes, com a eines competitives claus en la seva estratègia, així com maximitzar les oportunitats que ofereixen per a millorar la seva productivitat i competitivitat.

En què consisteix el programa TICCámaras?

  • Fase 1. Assessorament GRATUÏT especialitzat i individualitzat. Un tutor, recolzat en un sistema de diagnòstic assistit, t'ajuda a conèixer el nivell de competitivitat en el teu entorn econòmic i de mercat. Sobre la base d'aquestes necessitats i a la identificació de les àrees estratègiques on les TIC poden convertir-se en oportunitats de millora de la competitivitat, tant a nivell intern (processos, informació i persones), com a nivell extern (relacions amb clients, proveïdors i col·laboradors), es realitzarà una sèrie de recomanacions d'implantació de solucions pertanyents a les tres línies d'actuació que contempla el Programa:
    • Eines de productivitat en el núvol: ERP, CRM, TPV, IoP, Big data, realitat virtual, etc
    • Comerç electrònic: web, botiga en línia, passarel·la de pagaments, facturació electrònica, signatura digital, etc.
    • Màrqueting digital: SEU, SEM, email màrqueting, analítica web, mitjà social, reputació en línia, aplicacions mòbils o qualsevol altra eina, bona pràctica o tendència tecnològica que aparegui en el mercat.
  • Fase 2. Pla Personalitzat d'Implementació, amb els proveïdors seleccionats lliurement per l'empresa. El cost elegible associat serà màxim de 7.000 € (IVA no inclòs), sent prefinançats íntegrament per l'empresa destinatària, qui recuperarà 50% del cost elegible associat a la inversió realitzada segons els termes i quanties acordats en el seu pla d'implantació, sempre que es justifiqui la inversió realitzada en els termes i terminis acordats.

El programa TICCámaras és una iniciativa de la Cambra d'Espanya juntament amb les Cambres de Comerç, entre les quals Cambra Mallorca, i amb el suport econòmic del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). Els serveis de màrqueting digital per a la internacionalització de les pimes formen part del catàleg de serveis que la Cambra de Comerç de Mallorca aporta al Digital Innovation Hub de Balears.

Ajudes Pyme Digital 2024

Sede electrónica
Contacte:
Oficina Innobal
Laura Garau
lgarau@cambramallorca.com