Emprendre

Emprendre

Enfoca la teva idea de negoci

Suport a les persones amb una idea de negoci per a desenvolupar a Mallorca.

Programa de formació i assessorament gratuït dirigit a emprenedors, desenvolupat per la Cambra de Comerç de Mallorca i finançat per la Direcció General de Promoció Econòmica del Govern de les Illes Balears.

Enfoca tu idea de negocio

Com participar

Les sessions de 'Enfoca la teva idea de negoci' estan dissenyades per a emprenedors que es troben en les etapes inicials de desenvolupament de la seva idea empresarial. Aquestes sessions ofereixen l'oportunitat de treballar en la definició i comprensió més profunda de l'estructura de la idea, així com en la forma en què opera i genera valor.

Cada dues setmanes, els dimecres en horaris alterns de matins i tardes, duem a terme una sessió de formació en línia gratuïta que se centra en analitzar els punts clau del model de negoci. Durant aquesta sessió, ens enfoquem en metodologies àgils, com el model canvas, una eina visual dissenyada per a assistir a les empreses en la descripció, anàlisi, disseny i ajust clar i concís del seu model de negoci. Aquest enfocament pràctic i visual permet als emprenedors abordar de manera efectiva els desafiaments i oportunitats de les seves idees empresarials en una fase inicial.

Inscripcions
Contacte:
Atención al emprendedor
emprende@cambramallorca.com
971 71 01 88