Ajudes

Ajudes

Xpande Digital: posiciona't a l'exterior des de la teva oficina

Logo Xpande Digital 2020Xpande Digital és un programa de la Cambra de Comerç d'Espanya que, juntament amb la Cambra de Comerç de Mallorca, té com a objectiu facilitar la sortida a l'exterior de pimes i autònoms. Està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc del Programa Operatiu de Creixement Intel·ligent per al període de programació 2014-2020 i la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria.

El programa Xpande Digital s’adreça a aquelles pimes que vulguin fomentar i potenciar el màrqueting digital com a eina bàsica per millorar el seu posicionament als mercats internacionals. El programa consta de dues fases:

  • Assessorament (3 mesos). L'empresa rebrà un servei personalitzat per part dels tècnics especialistes de la Cambra de Comerç per analitzar en detall el posicionament digital de l'empresa i establir recomanacions de millora en el marc de la seva estratègia d'internacionalització i dissenyar, d'acord amb aquesta, un pla d'acció en màrqueting digital específic per al mercat exterior seleccionat.
  • Ajudes per a l'execució del pla d'acció en màrqueting digital (6 mesos). En aquesta fase les empreses rebran suport econòmic per a les despeses incorregudes durant la fase de desenvolupament del seu pla d'acció en màrqueting digital internacional. L'empresa podrà justificar un màxim de 5.000 euros, dels quals rebrà un 50 % a càrrec dels fons FEDER (màxim 2.500 euros).

Els serveis de màrqueting digital per a la internacionalització de les pimes formen part del catàleg de serveis que la Cambra de Comerç de Mallorca aporta al Digital Innovation Hub de Balears.

Convocatòria 2020
Persona de contacte:
Alicia Bueno
Directora Internacional
abueno.internacional@cambramallorca.com

Contacta amb nosaltres

AdreçaCarrer de l'Estudi General, 7
07001 Palma (MALLORCA)
Illes Balears

Crida’ns[+34] 971 71 01 88


Emailinfo@cambramallorca.com