Emprendre

Emprendre

Dona Impuls

T'acompanyam, amb assessorament i formació empresarial, en el procés de convertir la teva idea en un projecte empresarial viable.

Programa gratuït per a dones emprenedores, impulsat per la Cambra de Comerç de Mallorca i l'Institut Balear de la Dona.

Dona Impuls

T'interessa "Dona Impuls" si...

Ets dona, major d'edat, resident a Mallorca i: 

  • Tens un projecte o idea de negoci que vols tirar endavant.
  • Ja has muntat el teu negoci i t'agradaria rebre un assessorament.
  • Vols conèixer l'opinió d'un professional perquè et faci un seguiment.
  • Vols donar-te d'alta com autònoma.
  • Necessites accedir a finançament per començar el teu projecte o consolidar el teu negoci. 

Persona de contacte:
Catalina Barceló
Responsable Programa Dona Impuls
cbarcelo.estudis@cambramallorca.com

Troba el servei que necessitis en cada moment

Informació sobre gestió empresarial

Sessions d'orientació en grups reduïts.

A 'Tu plan de empresa' et formarem sobre els principals aspectes d'un model de negoci, tant des del punt de vista extern (competidors, estudi de mercat...) com de l'intern (productes, preus, localització, promoció, pla d'organització i recursos humans...)

A 'Por dónde empiezo' et formarem sobre qüestions laborals, fiscals, jurídiques i tributàries bàsiques a considerar abans de començar, així  com les principals ajudes i subvencions al teu abast. 

Pla d'empresa personalitzat

Assessorament individualitzat sobre el model de negoci del teu projecte, abordant els aspectes de major valor afegit i els principals inconvenients en el plantejament inicial.

Assessorament personalitzat sobre el teu pla econòmic-financer i la coherència entre el model de negoci i la seva viabilitat econòmica. Farem una previsió a un any i a tres, en funció de la complexitat del model i de les teves necessitats. Treballarem un compte de resultats, un pla de tresoreria, un pla d'inversió i finançament inicial i les principals ràtios econòmic-financers. 

Alta telemàtica d'autònoma

Tramitam la teva alta com autònoma sense cap cost. La gestió es realitza a través de la plataforma CIRCE de la Dirección General PYME del Ministeri. Som punt PAE autoritzat per tramitar l'alta d'hisenda (IAE i Declaració Censal) i l'alta d'autònom davant la Tresoreria General de la Seguretat Social, facilitant a la interessada la nostra firma electrònica per a la seva tramitació telemàtica. 

Accés al finançament

Acompanyament individualitzat a l'emprenedora per aconseguir generar confiança a l'entitat bancària i obtenir així l'aval bancari amb el nostre col·laborador, Caixa Colonya. 

Obertes les inscripcions 2021

Dóna Impuls és un programa gratuït per a la dona emprenedora, que compta amb el finançament dels fons del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere, del Ministeri d'Igualtat i del Institut Balear de la Dóna.

Si t'interessa accedir a aquest programa, deixa'ns les teves dades i contactarem amb tu perquè puguis formar part de Dona Impuls 2021.

Inscriu-te

Contacta amb nosaltres

AdreçaCarrer de l'Estudi General, 7
07001 Palma (MALLORCA)
Illes Balears

Crida’ns[+34] 971 71 01 88


Emailinfo@cambramallorca.com