Internacional

Internacional

10 raons per invertir a Mallorca

 1. Invertir en MallorcaLocalització geogràfica privilegiada i excel·lents comunicacions amb l'exterior.
 2. Moderna xarxa d'infraestructures a l'interior.
 3. Centre idoni per a trobades professionals i empresarials.
 4. Economia oberta i dinàmica. L'evolució del PIB està en creixement continu, amb un patró de desenvolupament similar al de les economies europees més consolidades.
 5. Clúster del turisme i l'oci. Les Illes Balears són la segona destinació turística a Espanya. Són un espai cultural de primera magnitud pel seu extens llegat històric i per la seva arquitectura i patrimoni, que li atorguen una personalitat i un encant especials.
 6. Estabilitat institucional i marc normatiu. Dins del marc de la Unió Europea, l'estabilitat legal i fiscal anima l'activitat econòmica i converteix les Illes Balears en la ubicació idònia per al desenvolupament empresarial.
 7. Esperit emprenedor. Mallorca és seu d'empreses de turisme, moda i disseny de renom internacional, amb una producció de qualitat, tecnologies innovadores i respecte pel medi ambient.
 8. Capital humà professional i qualificat. Centres de formació potents, entre els quals la Universitat de les Illes Balears té un paper fonamental i una gran varietat de titulacions que satisfan les necessitats del teixit empresarial i industrial.
 9. Qualitat de vida i laboral superiors, amb un clima agradable la major part de l'any, un paisatge de gran bellesa i una moderna xarxa sanitària, educativa, social i cultural.
 10. Incorporació de les noves tecnologies, amb epicentre al Parc Balear d'Innovació Tecnològica (ParcBIT), on, en un entorn natural privilegiat, les activitats d'R+D+i tenen un pes fonamental, i amb una incubadora d'empreses de base tecnològica destinada a professors, investigadors i emprenedors amb projectes i possibilitats de generar empreses derivades.

Mallorca Emprèn

Descobreix tot el que la Cambra de Comerç de Mallorca pot fer per ajudar-te a posar en marxa la teva idea de negoci.

Més informació

Guia de negocis

Guia pràctica i completa per a l'inversor estranger, amb informació sobre els aspectes que ha de conèixer abans d'establir-se a Espanya: sistema fiscal, legislació laboral i Seguretat Social, propietat industrial i intel·lectual, marc jurídic i adreces útils.

Més informació

Consolats a Mallorca

Llistat dels 34 consolats, alguns dels quals honorífics, que hi ha operatius el mes d’abril de 2020 a Mallorca, elaborat per la web EmbassyPage.

Més informació

Incubadora Mallorca

El Parc Bit és un centre empresarial amb infraestructures i serveis de suport a emprenedors amb idees de negoci innovadores, perfecte per al naixement d'empreses emergents.

Més informació
Club Cambra Mallorca

Club Cambra Mallorca

Plataforma de negocis per impulsar l'activitat dels nostres socis preferents

Gaudeix de tots els avantatges i amplia la teva xarxa de contactes participant a networkings i oferint els teus productes.

Suma't-hi!

Espanya, un país atractiu per a la inversió estrangera

Espanya ocupa una posició destacada al món per la importància de la seva economia. És la catorzena economia més gran del món i ofereix un dels mercats domèstics més atractius d'Europa. De fet, és la cinquena economia de la UE.

Espanya té una economia moderna basada en el coneixement, en la qual els serveis representen el 75 % de l’activitat empresarial. És un focus internacional d'innovació que es beneficia d'una població jove, altament qualificada, motivada i amb costos molt competitius en el context d'Europa Occidental, especialment pel que fa als professionals titulats de grau i postgrau.

Espanya és membre de la Unió Europea, cosa que li dona accés al mercat més gran del món: la Unió Europea, amb 500 milions de persones i un ingrés per càpita de 35.990 USD. Això significa que els inversors potencials poden beneficiar-se de:

 • Lliure circulació de béns i serveis, capital i persones
 • Comerç sense aranzels intracomunitaris
 • Una moneda única
 • Programes i fons europeus
El procés de creació d'una empresa a Espanya és molt senzill.

La tipologia d'entitats empresarials possibles està en línia amb les existents a altres països de l'OCDE i, és clar, als països més avançats de la UE. També hi ha una àmplia gamma de possibilitats per adaptar-se a les necessitats dels diferents tipus d'inversors que vulguin invertir a o des d'Espanya. Un inversor internacional és lliure de triar entre les nombroses alternatives i possibilitats que ofereix la Llei espanyola per a la creació d'empreses. Les utilitzades més sovint per establir una nova empresa són la creació d'una sucursal o una filial (les principals formes societàries mercantils reconegudes a Espanya són la societat anònima i la societat de responsabilitat limitada), i a través d'una aliança d'empreses amb altres entitats ja establertes a Espanya. A més a més, hi ha altres instruments legals que també poden ser considerats pels inversors.

A la web oficial de la Secretaria d'Estat de Migracions et pots descarregar la documentació i els models per sol·licitar l'autorització de residència i/o estada de treball a Espanya.

Més informació