Emprendre

Emprendre

Pla d'empresa per dones

Amb el programa Dona Impuls de l'Institut Balear de la Dona i la Cambra de Comerç, t'acompanam en l'elaboració del teu projecte de negoci.
Dona Impuls

Com participar

Per a participar en Dona Impuls has de ser dona, major d'edat, resident a Mallorca i tenir una idea de negoci madura que vulguis portar endavant a l'illa. Els tècnics de la Cambra de Comerç t'acompanyaran en l'elaboració del teu pla d'empresa i rebràs:

  • Assessorament individualitzat sobre el model de negoci del teu projecte, abordant els aspectes de major valor afegit i els principals inconvenients en el plantejament inicial.
  • Assessorament personalitzat sobre el teu pla economicofinancer i la coherència entre el model de negoci i la seva viabilitat econòmica. Farem una previsió a un any i a tres, en funció de la complexitat del model i de les teves necessitats. Treballarem un compte de resultats, un pla de tresoreria, un pla inicial d'inversió i finançament i els principals ràtios economicofinancers.


Dona Impuls és un programa gratuït per a la dona emprenedora, que compta amb el finançament dels fons del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere, del Ministeri d'Igualtat i de l'Institut Balear de la Dona.

Si estàs interessada, inscriu-te quant abans ja que les places són limitades i seguim ordre d'inscripció per a assignar-te un assessor.

Sol·licita la teva participació a Dona Impuls
Contacte:
Programa Dona Impuls
donaimpuls@cambramallorca.com