Internacional

Internacional

Assessorament

Internacionalización

T'ajudam perquè la teva activitat en el mercat exterior sigui sostenible. Estàs en bones mans. Les cambres de comerç són la primera institució, després de l'Administració, que més recursos dedica a fomentar la internacionalització de les empreses i a oferir suport logístic a les accions exportadores. Totes les accions que duen a terme les cambres de comerç es recullen anualment al Pla Cameral d'Exportacions, l'objectiu principal del qual és promoure la internacionalització de les empreses. 

La decisió d'iniciar-te en l'exportació ha de ser fruit d'una reflexió interna a l'empresa i s'ha d'integrar en l’estratègia de desenvolupament empresarial. Exportar no és senzill i l'empresa ha d'estar preparada per competir als mercats internacionals.

Reflexionarem plegats sobre el procés d'exportació concret de la teva empresa i et dotarem d'una metodologia que et permetrà crear una base sòlida per augmentar les possibilitats d'èxit als mercats internacionals. A més, et facilitarem orientació estratègica en funció del mercat i de la teva posició competitiva.

Gràcies als programes d'ajuts públics, cofinançats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional, podem elaborar un pla d'exportació per al teu mercat objectiu i dotar-te de les eines necessàries per enfortir-te.

Si no has exportat mai
Abans d'iniciar-te en un procés d'internacionalització t'ajudarem a reflexionar sobre els punts següents:

  • El potencial d'internacionalització de la teva empresa.
  • Quins mercats són els més adequats i què necessites per començar a exportar a aquests mercats.
  • Com ha de ser el procés d'internacionalització de la teva empresa.

Per incrementar les teves exportacions
Entorn del 49 % de les empreses espanyoles exporten, però només el 4 % ho fan amb regularitat. L'objectiu no és que l'empresa vengui puntualment a l'exterior, sinó que ho faci de manera regular i, si pot ser, creixent. Si ja estàs posicionat en el mercat internacional i vols incrementar el teu negoci, t'ajudam a analitzar la situació:

  • Actuacions estratègiques de la teva empresa
  • Resultats de la teva empresa als mercats exteriors
  • Nous mercats per a la teva empresa

Contacte:
Alicia Bueno
Directora Internacional
abueno.internacional@cambramallorca.com
T. 971 71 01 88 (ext. 2434)
Bases datos internacional

Base de dades de comerç exterior

La Cambra de Comerç d'Espanya, en col·laboració amb l'Agència Tributària, elabora una base de dades de comerç exterior, amb informació detallada de més de 9.000 productes i 300 països, que pot resultar de gran utilitat estadística per a les empreses que volen exportar.

Accedeix a la bas

Programes d'ajuda a l'exportació

Elabora el teu pla d'internacionalització i obtén ajuts econòmics per executar-lo gràcies als programes públics de la xarxa de cambres.

VEURE

Tramitació de documentació

Sol·licita el tràmit administratiu que necessites per agilitzar les teves operacions a l'exterior: quadern ATA, certificat de lliure venda, etc.

VEURE

Troba socis a Europa

Formam part de l'EEN, la major xarxa de suport per a petites i mitjanes empreses europees que volen innovar i créixer internacionalment.

VEURE

Tot el que cal saber sobre el Brexit

És urgent que les empreses es preparin per a la sortida del Regne Unit de la UE. Aquí trobaràs algunes recomanacions.

Veure