Formació i ocupació

Formació i ocupació

Una solució per a l'empresa, una oportunitat per a l'estudiant

FP Dual Balears

Si t’interessa incorporar futurs professionals a la teva empresa i formar-los segons la teva cultura empresarial, l'opció que t'ofereix l'FP dual és la millor. Els aprenents són joves compromesos que combinen la formació reglada en un centre educatiu amb la formació en una empresa a través d'un contracte de formació i aprenentatge.

Amb aquesta modalitat formativa del sistema educatiu, l'empresa és corresponsable de la formació de l'alumne i assumeix part del desenvolupament de les competències professionals.

La Cambra de Comerç ajuda les empreses a participar en el projecte amb garanties de qualitat. Els cicles formatius que s'imparteixen en aquesta modalitat, així com l'organització i el funcionament de l'FP dual del sistema educatiu a les Balears, és competència de la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca del Govern de les Illes Balears. La Cambra de Comerç treballa en permanent coordinació amb la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors del Govern balear.

Per què ha d'apostar per l'FP dual la meva empresa?

  • Flexibilitat curricular: les empreses poden adaptar els continguts formatius.
  • Cooperació amb el centre: connexions privilegiades amb els centres educatius.
  • Reclutament: les empreses coneixen millor les competències dels aprenents, cosa que és beneficiosa per a una alta reposició de la plantilla.
  • Rendibilitat: bonificacions a la Seguretat Social i una plantilla adaptada a les necessitats específiques de l'empresa.
  • Responsabilitat social: l'empresa pot incorporar aquest projecte a la seva estratègia de responsabilitat social corporativa.

    Taller formación tutores de empresa FP Dual

No dubtis a contactar amb la Cambra de Comerç per aclarir qualsevol informació:

Departament de Formació de la Cambra de Comerç de Mallorca
Tel. 971 71 01 88 Extensions: 2230-2228-2522
pbes.formacio@cambramallorca.com / esanchez.formacio@cambramallorca.com

O, si ho prefereixes, pots emplenar
aquest formulari i nosaltres ens posarem en contacte amb tu.

Descarrega't aquí el fulletó informatiu.

 

FP dual Cámara España

La Cambra de Comerç de Mallorca participa en el programa de formació dual a l'empresa de la Cambra de Comerç d'Espanya, amb l'objectiu d'enfortir la qualitat i l'extensió d'aquesta modalitat educativa mitjançant la promoció, l'assessorament i el suport de les empreses participants. Aquest programa està cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE) i el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE).

També formam part de l'Aliança per l'FP dual, la xarxa estatal d'empreses, centres i institucions compromeses amb una FP dual de qualitat. Apostam per un sistema de formació dual d'aprenents com una de les principals estratègies a mitjà i llarg termini per fer front als dos problemes principals de la nostra societat: l'elevada taxa d'atur juvenil i l'abandonament escolar primerenc.

L'FSE inverteix en el teu futur. Aquesta actuació està cofinançada pel Fons Social Europeu, en el marc del Programa Operatiu d'Ocupació, Formació i Educació de l'FSE 2014-2020.

Veure perfils professionals
Contacte:
Purificación Bes
Departament de Formació
pbes.formacio@cambramallorca.com
971 71 01 88 (ext. 2228)

Aquesta és l'experiència d’empreses que ja han apostat per l'FP intensiva

Empreses col·laboradores amb l'FP Intensiva del sistema educatiu

                                eeEEEeeeeeEEEeeeeeeeeeeeeQ             

Estudiant: descobreix la modalitat d’FP Intensiva i la seva oferta formativa

Vols estudiar i treballar alhora? Si tens menys de 23 anys i t'agradaria combinar la formació en un centre educatiu amb una feina remunerada, el teu camí és l'FP Dual del sistema educatiu.

Consulta les titulacions que s'ofereixen aquest curs, tant de grau mitjà com de grau superior, i informa't dels avantatges i dels compromisos de l'FP Dual.

Més informació