Ajudes

Ajudes

Aposta pel talent jove

El Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) ofereix assessorament a empreses i l'oportunitat de trobar joves amb ganes de demostrar tot el seu potencial.
Convocatòria 2024
Logo PICE

Ajudes directes per cada contracte formalitzat

Si vols contractar un treballador jove amb formació, capacitació i qualificació professional que s’ajusti a la perfecció a la vacant disponible, ets al lloc ideal.

El Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) de les cambres de comerç t'ofereix la possibilitat de contractar joves i de beneficiar-te d'un seguit d'avantatges:

  • Ajudes directes per cada contracte formalitzat, amb una durada mínima de 6 mesos.
  • Comptar amb treballadors amb les competències bàsiques, ja avaluades i reconegudes, per ocupar un lloc de treball. Treballadors amb iniciativa i motivació per l'ocupació.

Com inscriure't a Garantia Juvenil - Empreses?

Emplena la sol·licitud d'adhesió que pots descarregar-te al desplegable "Descarregar documentació" i envia-la a pice@cambramallorca.com, o, si vols, crida'ns al 971 71 01 88 (ext. 2423 o 2236) i et respondrem tots els dubtes i preguntes.

Explica'ns quines necessitats de contractació tens

Ens agradaria que ens dediquessis dos minuts i ens contestessis una breu enquesta sobre les teves necessitats de contractació i el perfil dels joves que més s'adeqüen a la teva empresa fent clic aquí.

Joves i empreses de l'illa poden participar en el Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) de les cambres de comerç, centrat a ajudar els joves a incorporar-se al mercat laboral. El programa està cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE) i forma part del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, una iniciativa del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social en coherència amb l'Estratègia d'Emprenedoria i Ocupació Jove.

Contacte:
Carme Marí
Departament de Formació
pice@cambramallorca.com
971 71 01 88 (ext. 2236)