Competitivitat

Competitivitat

Vals descompte Palma Activa

1.293.280 euros en bons de descompte per dinamitzar el comerç minorista de la ciutat.

Els establiments de Palma amb menys de 25 treballadors poden adherir-se a la campanya Vals descompte PalmaActiva del 12 al 28 de setembre de 2022.

Visita Vals PalmaActiva

Què és Vals descompte Palma Activa?

El programa Vals descompte PalmaActiva és una subvenció de l'Ajuntament de Palma, gestionada per PalmaActiva, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Mallorca per dinamitzar el teixit social i econòmic de la capital. Amb aquesta iniciativa, el consistori posa en circulació 96.164 vals de descompte que es repartiran entre tots els establiments que s'adhereixin al programa.

Cada val té un valor de 20 euros i s'aplica en compres mínimes de 35 euros realitzades entre l'11 d'octubre i el 20 de novembre de 2022 en els establiments adherits a la campanya.

L'usuari no ha de descarregar cap val físic ni virtual: el descompte l'aplicarà directament el comerç, mostrant el DNI o NIE en el moment de fer el pagament (el descompte no és aplicable si la compra és en línia). Hi ha un límit de 8 vals descompte per persona, que podran acumular-se en una única compra o repartir-se en diverses compres d'un o diferents comerços.

Mitjançant una plataforma web, el comerç confirmarà la disponibilitat de vals descompte associats al DNI del client i autenticarà mitjançant el tiquet de compra que s'ha realitzat la despesa corresponent. Els comerços no podran reservar ni retenir vals per als seus clients habituals i hauran d'exposar en algun lloc visible el material publicitari de la campanya perquè qualsevol persona que tingui la condició de beneficiària pugui sol·licitar el descompte. Aquesta obligació deixa de tenir efecte en el moment en què el comerç esgoti els seus corresponents bons. L'usuari també podrà comprovar en la plataforma web si el comerç disposa o no de vals descompte.

Consulta aquí les bases reguladores completes del programa Vals descompte Palma Activa. 

Comerços: com adherir-se a la campanya?

Els comerços interessats a participar, poden adherir-se a la campanya fins 28 de setembre de 2022 a través d'aquest enllaç. Requisits:

  • Una plantilla inferior a 25 treballadors.
  • Tenir l'establiment comercial a Palma.
  • Estar al corrent de pagaments.
  • Alta en IAE en els epígrafs que contempla la convocatòria [consulta les bases]. En l'edició de tardor 2022 s'han afegit nous sectors, com els centres d'estètica, tallers mecànics, fisioterapeutes, etc.

Documentació

Els comerços que ja van participar en la campanya de juny, han de registrar-se en l'apartat "adherir establiment" i introduir el mateix correu electrònic i NIE o CIF que van utilitzar en l'anterior edició. Després, hauran d'adjuntar el certificat d'estar al corrent de pagament de la Seguretat Social i el de l'Agència Tributària.

Els comerços que vulguin sumar-se per primera vegada a la campanya, hauran de completar tot el formulari requerit en "alta nova".

Sessions informatives

La Cambra de Comerç de Mallorca organitza dues sessions informatives dirigides als comerços per explicar amb detall les novetats d'aquesta edició, el procediment d'adhesió i el funcionament de la plataforma de bescanvis. Calendari de sessions:

  • 22 de setembre a les 9:30h: inscripcions.
  • 15 de setembre vídeo de la sessió:

Suma't