Competitivitat

Competitivitat

Segell Comerç de Confiança

La millor manera de reforçar la relació amb els clients

Necessites acreditar les mesures de seguretat i higiene del teu establiment comercial? Emetem el segell Comerç de Confiança que reconeix el compliment de les mesures de seguretat i higiene per a la prevenció de la COVID-19 al teu local.

Sello Comercio de Confianza

Qui pot sol·licitar-lo?

Establiments comercials de compravenda de productes i/o serveis de Mallorca.

Quina durada té?

Un any des de la data d'expedició.

Quin preu té?

L'emissió del segell Comerç de Confiança té un cost de 50 € i cada identificador per a l'establiment o local val 7 euros (a la sol·licitud del segell l’empresa indicarà la quantitat d'identificadors requerits).

Què necessit?

El comerç haurà d'emplenar la sol·licitud i aportar la documentació sol·licitada, que inclou una declaració responsable en què, entre d’altres qüestions, es compromet a l'elaboració d'un Protocol i Guia de Bones Pràctiques.

El segell Comerç de Confiança acredita que l'establiment comercial ha elaborat, amb els ajustos exigits pel seu sector d'activitat, un protocol i guia de bones pràctiques d’acord amb el Protocol i Guia de Bones Pràctiques dirigides a l'activitat comercial a establiments físics i no sedentaris, publicat per la Secretaria d'Estat de Comerç del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme.

Sol·licitar Segell Comer
Persona de contacte:
Àgueda Garcías
Assistència a empreses
agarcias@cambramallorca.com
971 71 01 88 (ext. 2222)

Contacta amb nosaltres

AdreçaCarrer de l'Estudi General, 7
07001 Palma (MALLORCA)
Illes Balears

Crida’ns[+34] 971 71 01 88


Emailinfo@cambramallorca.com