Competitivitat

Competitivitat

#TodosProtegidos

Portal informatiu que posa en contacte, de manera fàcil i ràpida, amb un mapa interactiu, les empreses fabricants i/o distribuïdores d’elements de protecció amb empreses demandants de tot Espanya.

La tornada gradual a l'activitat econòmica a mesura que es vagin produint avenços en la superació de l'emergència sanitària, s'ha de fer amb les màximes garanties de seguretat per a tots els ciutadans, raó per la qual la utilizació d'equips de protecció individual serà d'obligat compliment, no només a curt, sinó també a mitjà termini.

Visitar plataforma
Todos Protegidos

Com s’hi pot participar?

La coordinació de les aportacions de les empreses de Mallorca es gestiona des de la Comissió d'Indústria, Construcció i Promoció de la Cambra de Comerç, per la qual cosa, en cas de dubte o de requeriment de més informació, s'han de posar en contacte amb la seva secretària tècnica, Catalina Barceló, a l'adreça electrònica cbarcelo.estudis@cambramallorca.com

Mitjançant el portal #TodosProtegidos, les empreses fabricants i/o distribuïdores podran informar dels productes que ofereixen, així com de la seva capacitat de producció i/o distribució i dels terminis de lliurament estimats. D'altra banda, les empreses demandants d'aquests elements de protecció podran informar de les seves necessitats en cada moment. A més, es podrà accedir a tota la informació publicada per la Secretaria General d'Indústria i de la Pime relacionada amb les especificacions tècniques requerides per a la fabricació d'elements i equips de protecció personal.

Un dels objectius de la plataforma és ajudar al canvi de model en la producció d'aquests productes, ara deslocalitzada gairebé íntegrament, circumstància que haurà de canviar en el futur per garantir l'aprovisionament d'aquests elements de protecció per al conjunt de la ciutadania i molt en particular per als treballadors i treballadores.

Visitar plataforma TodosProtegidos

Contacta amb nosaltres

AdreçaCarrer de l'Estudi General, 7
07001 Palma (MALLORCA)
Illes Balears

Crida’ns[+34] 971 71 01 88


Emailinfo@cambramallorca.com