Emprendre

Emprendre

Mentorització

El programa de mentors de la Cambra de Comerç és un servei gratuït per a emprenedors i petits i mitjans empresaris.

En col·laboració amb el SECOT, assessors sèniors de reconeguda solvència ofereixen sessions d'acompanyament per a revisar la gestió, el desenvolupament i l'impuls dels negocis mentorizados, estiguin o no en funcionament.

Programa gratuito de mentorización

Acompanyament senior

El programa de mentorització es desenvolupa gràcies a la col·laboració de Sèniors per a la Cooperació Tècnica (SECOT), una associació sense ànim de lucre conformada per voluntaris sèniors: professionals qualificats jubilats, prejubilats o en actiu que, de manera altruista i objectiva, desitgen oferir la seva experiència i coneixements en gestió empresarial als qui ho necessiten.

Avui dia, una desena de mentors, de manera altruista, atenen projectes empresarials en diferents fases del seu cicle de vida: els que es troben en els seus començaments, amb un compromís clar de l'emprenedor o els que necessiten ser rellançats a través d'una revisió del model de negoci.

Si vols sol·licitar el servei de mentorització, emplena el formulari (botó vermell 'demana cita') i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible. 

SECOT Balears

La delegació del SECOT a Balears té la seva seu en la Cambra de Comerç i la seva junta directiva està presidida per Ricardo Moreno. Completen l'executiva Iñaki Miranda, vicepresident; Manuel Navarro, tresorer i Antoni Sora, secretari.

El SECOT i la Cambra de Mallorca comparteixen la voluntat de contribuir a fomentar l'activitat empresarial i la de nous emprenedors. Des de l'àmbit de l'orientació empresarial, treballem conjuntament per a aportar un valor afegit en el desenvolupament i la consolidació de projectes de negoci a Mallorca. La fi última és contribuir, en la mesura que sigui possible, a generar un ecosistema favorable i socialment responsable per a les empreses de l'illa.

Demana cita