Emprendre

Emprendre

Accés a finançament

Analitzem la viabilitat econòmica del teu projecte de negoci perquè et resulti més fàcil accedir a finançament amb les nostres entitats col·laboradores.
Acceso financiación

Microcrèdits Caixa Colonya

Des de la Cambra de Comerç de Mallorca analitzem la viabilitat econòmica del teu projecte de negoci perquè et resulti més fàcil accedir a finançament bancari.

Tutoritzem el teu pla financer i emetem l'informe de viabilitat necessari perquè puguis presentar el teu projecte empresarial a la nostra entitat col·laboradora, Colonya Caixa Pollença. Aquesta entitat local concedeix crèdits dirigits a emprenedors que iniciïn la seva activitat o a empreses que vulguin consolidar o expander la seva activitat.

Caixa Colonya prioritza els projectes d'emprenedors, autònoms i microempreses relacionats amb iniciatives de l'economia verda, l'educació, la cultura, la salut, els serveis socials i l'economia productiva del nostre entorn local. 

El servei d'asesorament del Pla Financer empresarial requereix de cita prèvia. No dubtis a contactar amb nosaltres per a demanar més informació.

Més informació