Ajudes

Ajudes

Fomenta la innovació a l’empresa amb InnoCámaras

Logo Innocámaras

InnoCámaras és un programa que fomenta l'adopció de la cultura de la innovació i la seva integració en la gestió empresarial, fins convertir-la en una eina estratègica que aconsegueixi un creixement sostingut i millori la competitivitat entre autònoms i petites i mitjanes empreses.

El programa és una iniciativa de la Cambra de Comerç d'Espanya juntament amb altres cambres de comerç, entre les quals la Cambra de Mallorca, i compta amb el suport econòmic del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i les administracions públiques.

En què consisteix el programa InnoCámaras?

 • Fase 1. Assessorament especialitzat i individualitzat GRATUÏT. Un tutor que, amb un sistema de diagnòstic assistit, t'ajudarà a conèixer el nivell de competitivitat en el teu entorn econòmic i de mercat. Amb aquest diagnòstic i després d'analitzar les possibilitats d'innovar a cadascuna de les baules de la cadena de valor, et farem unes recomanacions sobre els aspectes clau per a la competitivitat, en què el desenvolupament d'actuacions innovadores puguin contribuir eficaçment en l'assoliment de majors nivells d'eficiència i productivitat.
 • Fase 2. Pla de suport a la innovació. Un cop acabada la fase de diagnòstic, podràs posar en pràctica a la teva empresa les recomanacions en innovació identificades a la fase anterior i que resultin necessàries per a la millora de la competitivitat. La teva empresa pot justificar un màxim de 7.000 euros en la posada en marxa del pla de millora de la competitivitat, dels quals rebrà un 40 % a càrrec dels fons FEDER.

Els serveis de suport a la innovació de les pimes formen part del catàleg de serveis que la Cambra de Comerç de Mallorca aporta al Digital Innovation Hub de Balears.

Convocatòria 2020
Persona de contacte:
Gabriel García del Moral
Responsable Innovación
promocio@cambramallorca.com
971 71 01 88

Acaba amb els problemes de seguretat gràcies al programa Ciberseguridad

Logo Ciberseguridad

CIBERSEGURIDAD és un programa que té l'objectiu d'acabar amb els problemes de seguretat del teu negoci. T'ajudam a simplificar la gestió d'identitat i contrasenyes, et presentam diferents solucions d'antivirus i tallafocs d'acord amb les teves necessitats i et mostram com gestionar els pedaços i vulnerabilitats dels teus sistemes.

El programa CIBERSEGURIDAD és una iniciativa de la Cambra de Comerç d'Espanya juntament amb les cambres de comerç regionals, entre les quals la Cambra de Mallorca, i compta amb el suport econòmic del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i les administracions públiques.

En què consisteix el programa Ciberseguridad?

 • Fase 1. Assessorament especialitzat i individualitzat gratuït. Els nostres tècnics analitzen el nivell d'aprofitament de les tecnologies i et recomanen diferents opcions de millora.
 • Fase 2. Implementació de solucions amb els proveïdors seleccionats lliurement per l'empresa. El cost elegible associat serà d'un màxim de 4.000 € (IVA no inclòs), que seran prefinançats íntegrament per l'empresa destinatària. Es recuperarà el 40 % del cost elegible associat a la inversió realitzada segons els termes i quanties acordats al seu pla d'implantació, sempre que es justifiqui la inversió realitzada en els termes i terminis acordats.

Els serveis de digitalització de les pimes formen part del catàleg de serveis que la Cambra de Comerç de Mallorca aporta al Digital Innovation Hub de Balears.

Convocatòria 2020
Persona de contacte:
Gabriel García del Moral
Responsable Innovación
promocio@cambramallorca.com
971 71 01 88

Aprofita la transformació digital amb TICCámaras

TICCámaras és un programa que té l'objectiu d'impulsar la incorporació sistemàtica de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) a l'activitat habitual de les pimes, com a eines competitives clau en la seva estratègia, i maximitzar les oportunitats que ofereixen per millorar la seva productivitat i competitivitat.

El programa és una iniciativa de la Cambra de Comerç d'Espanya juntament amb altres cambres de comerç, entre les quals la Cambra de Mallorca, i compta amb el suport econòmic del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i les administracions públiques.

En què consisteix el programa TICCámaras?

 • Fase 1. Assessorament especialitzat i individualitzat GRATUÏT. Un tutor, amb un sistema de diagnòstic assistit, t'ajudarà a conèixer el nivell de competitivitat en el teu entorn econòmic i de mercat. En base a aquestes necessitats i a la identificació de les àrees estratègiques en què les TIC poden esdevenir oportunitats de millora de la competitivitat, tant internament (processos, informació i persones) com externament (relacions amb clients, proveïdors i col·laboradors), es faran un seguit de recomanacions d'implantació de solucions corresponents a les tres línies d'actuació que contempla el Programa:
  • Utilització de les TIC per millorar la gestió empresarial: eines de productivitat, ERP, CRM, entre d'altres, amb clara orientació al núvol (cloud computing).
  • Comerç electrònic
  • Màrqueting digital: SEO, SEM, màrqueting per correu electrònic, analítica web, mitjans socials, reputació en línia, aplicacions mòbils o qualsevol altra eina, bona pràctica o tendència tecnològica que aparegui al mercat.
 • Fase 2. Pla personalitzat d'implementació, amb els proveïdors seleccionats lliurement per l'empresa. El cost elegible associat serà d'un màxim de 7.000 € (IVA no inclòs), que seran prefinançats íntegrament per l'empresa destinatària, que recuperarà el 40 % del cost elegible associat a la inversió realitzada segons els termes i quanties acordats al seu pla d'implantació, sempre que es justifiqui la inversió realitzada en els termes i terminis acordats.

Els serveis de màrqueting digital per a la internacionalització de les pimes formen part del catàleg de serveis que la Cambra de Comerç de Mallorca aporta al Digital Innovation Hub de Balears.

Convocatòria 2019
Persona de contacte:
Gabriel García del Moral
Responsable Innovación
promocio@cambramallorca.com
971 71 01 88

Contacta amb nosaltres

AdreçaCarrer de l'Estudi General, 7
07001 Palma (MALLORCA)
Illes Balears

Crida’ns[+34] 971 71 01 88


Emailinfo@cambramallorca.com